Фолкпевицата Мария изпоти почитателите си с нова доза сексапил. Миньончето

...
Фолкпевицата Мария изпоти почитателите си с нова доза сексапил. Миньончето
Коментари Харесай

Какво става пак? Мария се съблече гола и ... СНИМКИ 18+

Фолкпевицата Мария изпоти феновете си с нова доза съблазън. Миньончето от Стара Загора реши отново да заголи дупе и да покаже своите прелести, а евентуалната повода е неналичието на постоянен спонсор сега.

Пайнерката снима нова еротична фотосесия, а фотосите са повече от горещи. Мария театралничи без никакви задръжки, а татуировката й на лявото бедро шокира почитателите й в Инстаграм.

От сектора на певицата я разясняват, че е паднала доста ниско с порнографските си осъществявания. Бързо информация в профила й в Инстаграм демонстрира, че на огромна част от фотосите е полугола.

" Писна ни към този момент да й гледаме гениталите по всякакви фотоси. Май е сбъркала специалността си. Профилът й би трябвало да бъде заличен, защото развращава дребните девойки, които желаят да й подражават ", гневят се в мрежата.

Нейни колежки пък съскат, че след гибелта на Свинаря, певицата не може да си откри псотоянен спонсор и по тази причина го е блъснала на разврат. Надявала се с еротичните фрагменти да притегли платежоспособни господа, които с лека ръка биха вложили в нея и залязващата й кариера, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР