Фолкпевицата Мария е пребита от съпруга си Мирослав Соколов, пише

...
Фолкпевицата Мария е пребита от съпруга си Мирослав Соколов, пише
Коментари Харесай

След семеен скандал: Мария била удряна с юмруци от мъжа си?

Фолкпевицата Мария е пребита от брачна половинка си Мирослав Соколов, написа " Телеграф “ по информация от свои източници.

Това е станало на 21 март т.г. в апартамент на ул. " Златен рог “ в София след спор сред двамата. Според първичната информация Миро си изпуснал нервите и почнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, най-после я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила здравно за контузиите.

Системно

Пред униформените миньончето разказало, че Миро не й протяга ръка за първи път, а даже я е и заплашвал с револвер, опрян в главата й. Съпругът на Мария е задържан и упрекнат за закана за ликвидиране и за нанасяне на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Задържан е за период до 72 часа и следва Софийският областен съд да гледа мярката му за неотклонение.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година и живеят в дома на певицата. Мария има щерка Марая от първия си брак. Соколов не е осъждан и няма престъпни регистрации.

Коментарите

Юристи разясняват, че подаването на сигнал в полицията незабавно след случая оказва помощ при следствието. След като актрисата Диана Димитрова разгласи, че е била бита от сътрудника си Юлиян Вергов, прокуратурата се зае с проблема, само че заради закъснелия с 5 година сигнал, неналичието на здравно освидетелстване и разминаването в нейните показания и тези на очевидците досъдебно произвеждане не бе формирано.

Предупреждение

Важно е да се приказва за насилието над дами, разясниха пред " Телеграф “ експерти. Необходимо е самите жертви да го вършат навреме, с цел да има резултат и агресорите да бъдат осъдени. Експерти предизвестяват, че случаите, при които жертви на домашно принуждение си замълчават за претърпяното, могат да приключат и с ликвидиране.

Мария: Няма такова нещо

Няма такова нещо. Нищо не съм подавала, нищо не съм оттегляла, съобщи фолкпевицата Мария. Тя благодари, че вестникът я е потърсил за коментар.

Юристи разясняват, че делата за домашно принуждение са доста мъчно доказуеми, тъй като жертвите в огромен % от случаите се отхвърлят от първичните си показания. Призивът им е потърпевшите да подават сигнали в полицията и в прокуратурата и да не се отхвърлят или да трансформират показанията си, с цел да бъдат хванати и осъдени насилниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР