Фолкпевицата Кали се е разделила с бащата на третото си

...
Фолкпевицата Кали се е разделила с бащата на третото си
Коментари Харесай

Кали разкри подробности за раздялата с последната си любов

Фолкпевицата Кали се е разделила с бащата на третото си дете Владимир. Това удостовери публично само пред " България Днес " самата изпълнителка.

" Да, разделихме се! Не пребивавам с него от дълго време. Не желая да изпадам допълнително детайлности, тъй като не ми се приказва по тази тематика. Чета всякакви уеб сайтове и вестници, които ме цитират, а аз в никакъв случай не съм говорила пред тях. Това държание ме забавлява ", съобщи Кали.

" Чувствам се чудесно. Продължавам да си поддържам връзка с някогашния, само че нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави ", добави с еднакъв звук хитовата фолкпевица.

Преди четири години Кали роди третия си наследник Александър, откакто с Владимир към този момент имаха сериозна връзка. По време на нея двамата на няколко пъти се разделяха и събираха, само че обясняваха, че по този метод укрепват любовта си. Изглежда, че в този момент краят е финален и няма връщане обратно. Певицата неведнъж е показвала, че децата са най-важните в живота й и няма проблем да се раздели с някой от бащите им, в случай че нещата не вървят. Кали има 18-годишен наследник Георги, както и девет години по-малко момче - Марк. И тримата са от разнообразни татковци, само че се схващат чудесно и са нейната опора в сложните моменти. Неведнъж певицата е споменавала, че е в отлични връзки и с татковците, защото желае децата да виждат родителите си в зрели връзки и без кавги.

През лятото Кали и Владимир бяха на екзотична отмора на Малдивите, само че евентуално не са съумели да скрепят връзката си. В момента изпълнителката ще насочи цялата си сила към момчетата и кариерата си. Кали има много работа и около ролята си на коментатор във " ВИП брат ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР