Фолкпевицата и участничка в сезона на "Биг Брадър" Дебора влезе

...
Фолкпевицата и участничка в сезона на "Биг Брадър" Дебора влезе
Коментари Харесай

Пребиха видинчанката Дебора след излизането й от Биг Брадър

Фолкпевицата и участничка в сезона на "Биг Брадър " Дебора влезе в предаването на Гала "На кафе " и разгласи, че нощес са я пребили.Тя в началото влезе със слънчеви очила, само че след това ги смъкна и сподели насиненото си око. "Трима индивида нощес ме пребиха пред нас. Пред блока. Цялата съм в синини, колената ми са в рани. Има камери там, уповавам се да ги заловен ", сподели певицата и се разплака. Тя мисли, че зад нападението стои някогашния й другар, който я е биел.
"Не съм подавала още тъжба в полиията, тъй като трябваше да дойда тук. Но въпреки това ме е и боязън. Причината е, че съм загатнала в къщата, че ме е малтретирал. Той ме е заплашвал, че в случай че депозирам тъжба в полицията, ще ме залее с киселина ", разкри Дебора и сподели, че може да подаде тъжба след предаването.
Тя разкри, че в Къщата е пиела, тъй като от пет години има под паника офанзиви и си е мислела, че алкохолът ще й помогне. Обясни, че е лежала в болница поради проблемите, предходна е през десетима психиатри.
"Поисках да напусна, тъй като не се усещах добре. Изкараха ме, че съм се напивала всеки ден, а това не е по този начин. Аз имам и душевен проблем, имах под паника офанзиви, 20 дни съм лежала в лечебни заведения, получих изтръпване на ръката и тежест в гърдите. След като влязох в Къщата, получих паник офанзиви още веднъж. Сега разбирате ли, за какво желаех да напусна ", ревеше с глас Дебора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР