Фолкпевицата Галена и музикална компания Пайнер са се разделили!Това упорито

...
Фолкпевицата Галена и музикална компания Пайнер са се разделили!Това упорито
Коментари Харесай

Галена изтрита от списъка на Пайнер, певицата аут от музикалната фирма

Фолкпевицата Галена и музикална компания " Пайнер " са се разделили!

Това настойчиво се разяснява в музикалните среди, откакто изпълнителката крещящо отсъства от плановете на чалга колоса.

Проверка на " България Днес " сподели, че името на Галена е изтрито от листата с реализатори на " Пайнер ". Там могат да бъдат открити имена като Преслава, Анелия и Милко Калайджиев, само че единствената певица на буквата " Г " в каталога е примата на фолка Глория. От музикалната компания са спрели да афишират и идните участия в нощни заведения на Галена. Това фолкпевицата към този момент го прави на персоналната си страница във Facebook, където излиза наяве, че има планувани 15 изяви през януари.

През последните дни циркулират клюки, че Галена е почнала да работи с композитора Йорданчо Василковски-Оцко, който има лична музикална компания и преди години напусна " Пайнер " със скандал. Не е ясно дали Галена сама е решила да се раздели с " Пайнер ", или най-голямата музикална компания у нас е прекратила връзките си с изпълнителката от Смядово.

За бракоразвод сред Галена и " Пайнер " се заприказва още през 2021 година, когато се появи информация, че договорът на певицата е изминал и тя отхвърля да го възобнови. Но това по този начин и не беше доказано. Около Нова година се появиха сигнали, че нещо се случва сред двете страни, откакто изпълнителката не беше включена в формалния календар на компанията за 2024 година

В минали издания на календара Галена беше измежду главните имена, само че този път е изхвърчала от титулувания лист. Не излиза наяве за какво смядовската певица е отвън елита на чалгата, което още повече предизвика въпроси измежду фолкфеновете какво се случва с нейната професионална кариера.

Галена е изобретение на " Пайнер " и беше част от компанията от началото на музикалните си изяви през 2003 година.

 

Галина Генчева от Смядово, преди да стане Галена, стартира кариерата си под театралното име Галя и през 2003 година записва първата си ария, озаглавена " Можеш ли ". През пролетта на 2005 година излиза клипът към песента " Дъждовно реге ", а през лятото показва песента си " Екстаз ", следват песните " Шефът ", " Чужди " и " Харесвам те ".

Стартира 2006-а с клип към песента " Чупката ", която се трансформира в първия й шлагер. На 21 май 2006 година на музикалният пазар се появява първият й независим албум, носещ нейното име. Истинска популярност смядовчанката натрупа, откакто в интернет се появи нейно порно във вана и по-късно всяка нейна ария незабавно ставаше шлагер.

Галена е двукратна носителка на оценката " Певицата на годината " (2010 и 2013 г.), само че тъкмо поради тази статуетка е свързвана с един от най-големите кавги в чалгата. Дългогодишното й другарство с Преслава прекъсна поради напрежение коя да бъде номер 1 и дълги години двете не си говореха, въпреки при започване на кариерите си даже да бяха съквартирантки. Едва през предходната година Преслава и Галена си простиха и още веднъж имат естествени връзки.

Ако напускането на Галена от " Пайнер " бъде доказано публично, това ще е следващото огромно име, което си потегля от музикалната компания. Това към този момент сториха ДесиСлава, Камелия, Константин, Андреа, Есил Дюран, Емилия, Нелина, Магда и други.

Досега нито Галена, нито " Пайнер " са коментирали възможната разлъка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР