Фолкпевицата Емануела и рокаджията Фънки се оказаха заедно на една

...
Фолкпевицата Емануела и рокаджията Фънки се оказаха заедно на една
Коментари Харесай

Две вселени, два свята: Фънки и Емануела на една сцена в чалготека


Фолкпевицата Емануела и рокаджията Фънки се оказаха дружно на една сцена, видя HotArena. Рядкото събитие се разигра в чалготека в Студентски град в столицата. И този купонът не мина без безконечното наличието на фолкаджията Константин и точно той събира двамата в обща компания.

 

 Фънки е в сепарето с Митко от

Фънки е в сепарето с Митко от " София денонощно "


Въпреки че е работен ден, Коцето взема решение да покупонясва, и то в обкръжението на близки другари. С Фънки са неразделни приятели по чашка, откогато се засякоха във " ВИП брат ". И от един от най-големите врагове на чалгата. Фънки се трансформира в обожател, който няма нищо срещу да пийне, до момента в който слуша кръшни ритми.

 Коцето шушне на ушето на Емануела

Коцето шушне на ушето на Емануела

По време на празненството двамата с Емануела изненадващо се оказват един до различен на сцената, само че Фънки по този начин и не се престрашава да запее със силиконовата изпълнителка. Ограничава се до няколко смешки, които карат гостите на нощното заведение да избухнат в смях. И евентуално дуетът сред двамата остава за бъдещето. Но това не скапва настроението на Емануела, защото в чалготеката се оказва, че има неин почитател, който я зарадва с голям букет от рози. Кой е и какви планове има към нея, остава тайнственост за необятната чалга общност.

 Певицата получава рози от почитател

Певицата получава рози от почитател

В компанията е и културистът Кристиян Кирилов, прочут като Митко от риалити сериала " София денонощно ". Той избира да остане в сепарето в напълно мъжка компания, защото от известно време е женен за фолкпевицата Джулия и стои встрани даже от фенките си.

 Дует има, само че не с античалгар, а с Константин

Дует има, само че не с античалгар, а с Константин

По разкази на очевидци празненството продължава до дребните часове на нощта, само че какво друго се случва в тъмното сепаре остава загадка за забавляващите се. Но изпразнените бутилки ясно демонстрират, че купонът е бил на съществено равнище, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР