Фолкпевицата ДесиСлава остави 5-месечното си бебе, за да отиде на

...
Фолкпевицата ДесиСлава остави 5-месечното си бебе, за да отиде на
Коментари Харесай

ДесиСлава остави бебето, купонясва с Галена СНИМКИ

Фолкпевицата ДесиСлава остави 5-месечното си бебе, с цел да отиде на отмора в Мароко, написа " България Днес ".

Изпълнителката, която стана майка за повторно малко преди Нова година, събира слънчеви лъчи в арабската страна. Тя е там дружно с бащата на детето си - боксьора Благой Найденов, както и с колежката си и баджаначка Галена.

Преди години ДесиСлава беше омъжена за сегашната половинка на Галена - Галин. Въпреки че са делили едни и същ мъж, двете са в отлични връзки и са доста близки приятелки.

Веднага след идването си в Мароко звездната група се насочи към една от перлите на град Маракеш - невероятната градина " Мажорел ". Ценителите на изкуството знаят, че това е обичаното място на стилния талант Ив Сен Лоран.

През 1919 година първият създател, който идва тук, е художникът Жак Мажорел, чието име градината носи до през днешния ден. Години по-късно Ив Сен Лоран купува имението ДМажорелУ от вдовицата на художника и основава фонд, който поддържа градината и музея отворени за туристи.

През последните месеци ДесиСлава беше неразделно до дребния Борис и даже спря с участията и видеоклиповете, с цел да може да отдаде цялото време на второто си дете. Вероятно грижите съществено са изморили фолкаджийката и по тази причина е решила да забегне зад граница, с цел да си поеме глътка въздух. Малчуганът е оставен на грижите на бабите си, като ДесиСлава всеки ден звъняла по няколко пъти, с цел да ревизира дали е сит, дали плаче, спи ли задоволително и заменени ли са му пелените.

Макар че музикалните срещи с публиката й липсват, изпълнителката няма да бърза с формалното си завръщане на клубната сцена. Наскоро тя разкри, че ще си даде малко по-дълъг период този път. Иска да си погледа детето, да му се порадва и в действителност да бъде майка, тъй като времето минава бързо и не може да се върне.

В грижите за дребния Борис й оказва помощ и моделката Наталия Гуркова, която е съседка на ДесиСлава и постоянно отскача до жилището й, с цел да занесе дарове за бебето или просто да пие кафе с комшийката.

Като същинска работохоличка Галена употребява почивката в Мароко, с цел да снима фрагменти за бъдещи продукции. Тя води със себе си гримьор и стилист и няма да е изненадващо, в случай че снима клип в арабската страна, който скоро да покаже пред българската аудитория.

Така преди години тя пътува до кубинската столица Хавана и снима един от най-скъпите родни видеоклипове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР