Фолкпевицата Дебора се закани на продуцентите на Биг Брадър. Тя

...
Фолкпевицата Дебора се закани на продуцентите на Биг Брадър. Тя
Коментари Харесай

Дебора влиза в болница. Ще съди Биг Брадър!

Фолкпевицата Дебора се закани на продуцентите на Биг Брадър. Тя счита, че шоуто е било насмешка към нея и всеки ще си заплати за стореното. Самата тя призна, че влиза в болница поради засилените паник офанзиви и нервозен срив.

Тя разгласява остро мнение в обществените мрежи: "Много скоро и Биг Брадър и всички ще раберете коя съм! Аз не се продавам за пари...както множеството за хонорара! Имам достолепие, макар че ме изкарахте алкохоличка! Аз имам паник офанзиви, и в брадъра се ускориха, и те знаеха, написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достолепие и чест! Аз не заслужавах това! Но, нищо де, всеки си заплаща за стореното! Утре влизам в болница, заради мъчителни паник офанзиви и нервозен срив! Дано Биг Брадър завоюва от това, да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, само че ми писна да вършиме хората на простаци! Всеки има слаби страни, а вие се възползвате! Защо! Парата прави нещата! Точка! "



В "Биг Брадър " ме изкараха алкохоличка, а истината е, че с алкохола се пробвах да потуша мислите си и суматохите. Бях едно лъчезарно момиче, а ето до каква степен ме докараха. Дано са удовлетворени от рейтинга, който реализираха. След това се изписаха какви ли не измислици, само че за мен е значимо, че приятелите и фамилията ми бяха неразделно до мен ", добави Дебора.

В момента тя е поставена на системи, като също по този начин приема предписани от докторите медикаменти и й слагат инжекции. В лечебното заведение тя е в цялостна изолираност.Забранени са свижданията й от близки и другари, а докторите й позволяват единствено по два часа дневно да употребява мобилния си телефон.



Дебора се надява да бъде изписана от болничното заведение за рождения си ден, който е точно на Коледа - 25 декември. Тогава видинчанката ще стане на 27 години.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР