Фолкпевицата Бони е в трескава подготовка за абитуриентския бал на

...
Фолкпевицата Бони е в трескава подготовка за абитуриентския бал на
Коментари Харесай

Бони е в трескава подготовка за бала на дъщеря си, но ето и какво успя да направи

 Фолкпевицата Бони е в трескава подготовка за абитуриентския бал на щерка си Миа-Михаела, която много сполучливо потегли по нейните стъпки на музикалната сцена. 

На 22 май е бала на Михаела със съучениците й, когато ще могат да си отдъхнат от напрежението около матурите. Едва ли щерката на Бони е обезпокоена около тези изпити, защото тя учи в много влиятелно учебно заведение, а триумфът й е отличен.

Бони и Михаела постоянно са показвали, че образованието е преди всичко. Предстои да разберем и какво ще кандидатства и накъде ще потегли в този момент.

Истинският бал с близки и другари ще бъде на 1 юни. Бони няма мира, до момента в който не изпипа всичко до последния подробност. Въпреки натовареното си всекидневие около бала и участията, тя въпреки всичко събра сили да влезе в студиото и да запише нова ария. 

" Очаквайте скоро ", анонсира тя, само че не извада нищо повече, а почитателите й се надяват да ги зарадва с някоя лятна ария, само че занапред упорстват за хубавала балада през есента, каквито може единствено тя да изпее.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР