Фолкпевицата Анелия реши отново да смени цвета на косата си

...
Фолкпевицата Анелия реши отново да смени цвета на косата си
Коментари Харесай

Анелия смело промени визията си

 Фолкпевицата Анелия реши още веднъж да смени цвета на косата си и да се върне към брюнетките. Тя сподели новата си визия на снимачната площадка на новия си клип, само че счита в бъдеше да се подвизава точно в мрачен колорит на косата. 

" Реших и го направих. Консултирах се с приятелки дали не взимам прекомерно прочувствено решение, обаче те споделиха: " Давай, ние сме за “, споделя звездата пред вечерното шоу по БТВ, " Папараци “.

Промяната не е обвързвана с нов мъж в живота й, безапелационна е изпълнителката. " Всички, които ме видяха, споделиха, че наподобявам доста по-малка. Не знам дали тъй като съм с къса коса, или тъй като е нещо друго “, изяснява тя.

В лентата Анелия си партнира с най-новите плеймейтки. За концепцията да включи изкусителките в плана си, тя споделя: " Песента се споделя " Коте “ и естествено кои котета мога да взема, с изключение на плеймейтките – най-големите котенца “. В една от визиите си хитовата певица е в ролята на строга стопанка, докато  в друга разкрива секси натюрела си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР