Фолкпевицата Анелия има тайна връзка с женен мъж, баща на

...
Фолкпевицата Анелия има тайна връзка с женен мъж, баща на
Коментари Харесай

Вече Е Ясно, Ето От Къде Са Палатите! Анелия Е Извършила Непростимото, Дечица Плачат Безутешно! Върна Й Се Тъпкано!

Фолкпевицата Анелия има загадка връзка с женен мъж, татко на две деца – написа „ Уикенд “. Тя спи с него към този момент повече от 2 години и мощно се надява скоро да го разведе със законната му половинка – отбелязва изданието.

Мъжът, по който Анелия е полудяла, бил мастит софийски предприемач. Певицата била влюбена в него като ученичка и лудо го ревнувала от съвсем всички свои колежки. Откакто са дружно, се била изпокарала с тях, тъй като считала, че желаят да ѝ го лишават. Истината обаче била, че той свалял наред всички по-известни фолк певици, постоянно пред очите ѝ – настояват осведомени. В същото време заралийката му играела по свирката и към този момент 2 години се унижавала да си ляга с него на повикване и по кръчмите, когато жена му я няма. Все се надявала, че един ден ще се разведе поради нея.

Унижението, което Анелия търпи обаче не било гратис. В подмяна на креватните ѝ услуги нейният ухажор наливал пари в вложенията в недвижими парцели, към които изпълнителката от години има изявена пристрастеност. Именно той ѝ оказал помощ да приключи къщата в софийския квартал „ Драгалевци “, където тя неотдавна се нанесе след същинска сага по градежа, траяла с години.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР