Фолкпевицата Андреа става писателка. Неочаквано за феновете й изпълнителката сподели,

...
Фолкпевицата Андреа става писателка. Неочаквано за феновете й изпълнителката сподели,
Коментари Харесай

Гордост! Прадядото на Андреа вкарва първия акордеон у нас!

Фолкпевицата Андреа става писателка. Неочаквано за почитателите й изпълнителката показа, че напълно скоро ще стартира работа по първата си книга. Tя ще споделя за прародителите на певицата.

„ Скоро ще стартира работа по плана и тогава ще опиша повече за нея. Не съм се отказала от концепцията, само че би трябвало още неща да се обмислят, с цел да съм подготвена да приказвам с детайлности “, споделя пред " България Днес " Андреа, която в обществените мрежи разкри дребна част от историята, която най-вероятно ще прочетем в бъдещата книга й.

„ Прадядо ми Георги се срещнал с прабаба ми в спектакъл „ Ренесанс “. По това време е пял в хора там, по-късно стартира да членува в партия Български земеделски народен съюз, „ Звено “, която са били против царя, и попада в пандиза. След това стартира да се занимава интензивно с бизнес и е първият човек, вкарал акордеон в България.

Преди да се впусне в писателска активност, Андреа ще се завърне стремително към музикалния бизнес. Въпреки че се опита да избяга от фолкжанра, сега певицата записва попфолк шлагер и е подготвена за отварянето на заведенията.

„ В момента работим по текста на песента. Песента ще е доста хубава, ще стане шлагер. Естествено, ще снимаме и видео към нея “, похвали се още изпълнителката, която на драго сърце ще се върне към естествения темп на живот с разхлабването на ограниченията. ме, че е добър художник, извънредно забавен човек с огромен темперамент (все отново е бил зодия Овен) “, споделя певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР