Фолкпевицата Андреа рядко може да има участие, което да не

...
Фолкпевицата Андреа рядко може да има участие, което да не
Коментари Харесай

Андреа се появи пияна и неадекватна на участие


Фолкпевицата Андреа рядко може да има присъединяване, което да не трансформира в скандал по-късно с провокативното си държание и изцепки. И този път не беше изключение, а видеата с държанието на чалга изпълнителката скандализираха мрежата.

Потребители в обществената мрежа TikTok демонстрираха несъответстващото положение на изпълнителката, на която, както излиза наяве от клиповете, ѝ е мъчно да си държи краката затворени от самото начало, а на моменти даже залиташе доста съществено, търсейки дивана, с цел да седне.

 

В диалог с почитателите си в Instagram по-късно чалга изпълнителката показа, че след популяризирането на скандалните ѝ видеа в TikTok е получила невиждано доста оферти за участия.

" С годините съм имала доста по-скандални участия и това ме навежда на мисълта и терзанието, че Tik Tok направи по този начин, че хората да търсят на ниска цена сеир, дали да се гаврят със себе си или други! Боли ме повече за хората, които изпитват наслаждение да наскърбяват и да плюят! Изпитват наслаждение да ненавиждат! Това ме тормози повече от каквито и да е кавги! Скандали в шоубизнеса постоянно ще има, въпроса е, че открих от къде пристигна нападката и насъскването, само че аз не повеждам войните си по този начин! ", написа Андреа в Instagram профила си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР