Фолкпевицата Андреа може да се окаже с ключова подкрепа по

...
Фолкпевицата Андреа може да се окаже с ключова подкрепа по
Коментари Харесай

Андреа е суперважна за победа на Кобрата, българи го защитават с петиция

Фолкпевицата Андреа може да се окаже с основна поддръжка по делото за полово посягане, което се води против половинката ѝ Кубрат Пулев. Родният боксьор ще се яви по-късно довечера българско време пред Атлетическата комисия на щата Калифорния по обвиняването на реопртерката Джени Суши. Заради него той сега е с лишен лиценз на територията на щата.

Според адвокати, изразили мнение пред NOVA, доста е значимо дамата на подсъдимия да стои до него по време на съвещанието и да му оказва поддръжка по всевъзможен метод. Такова е мнението и на всички юристи по полови похищения в Съединени американски щати.

Ситуацията е с извънредно неразбираем излаз, като предварителните упования са изявленията на Кобрата и стартирането на клипчетата от купона след мача, в които репортерката танцува в скута на негов другар, да се отразят отрицателно на българина. Според правистите оттатък Океана, няма никакво значение какво е правила Джени Суши и с кого, а значим е казусът точно и единствено с целувката.

Иначе Пулев се радва на голяма поддръжка от българската общественост в Лос Анджелис и Калифорния. Родни почитатели са зад него, като са подготвени да изпратят и петиция до комисията, тъй като настояват, че правата им като почитатели са нарушени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР