Фолкпевицата Андреа е съсипана след поредната си раздяла с боксьора

...
Фолкпевицата Андреа е съсипана след поредната си раздяла с боксьора
Коментари Харесай

Андреа изплака: Кобрата искаше дете от мен, а на метресите си казваше, че съм луда

Фолкпевицата Андреа е унищожена след следващата си разлъка с боксьора Кубрат Пулев. За да разкрие, че публично те към този момент не са двойка, както вестник „ Уикенд “ писа преди дни, русокоската развя брутални детайлности за връзката им обществено и в обществената мрежа инстаграм разкри, че Кобрата й е изневерявал неведнъж, до момента в който вкъщио я молел да му роди дете.

„ След 13-годишна връзка, може би е,,нормално ”, да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…Това евентуално е разликата ценностната система и морал сред хората! Лично за себе си бих споделила, че в никакъв случай не бих го направила, бих прекратила непосредствено и изрично връзките си с мъжа до мен! Явно държанието ми и правилата ми са,,по-мъжки ” от много,,смели ” мъже!

В моят случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половниката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми брачен партньор ” си има съществени гаджета

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР