Фолкпевецът Орхан Мурад се ожени за новата си изгора Камелия

...
Фолкпевецът Орхан Мурад се ожени за новата си изгора Камелия
Коментари Харесай

Орхан Мурад пусна кадри от сватбата си с новата любов

Фолкпевецът Орхан Мурад се ожени за новата си възлюбена Камелия Добрева на скромна гала. Самият той се похвали за щастливото събитие, публикувайки няколко фотоси от сватбата в персоналния си профил във Facebook.

За по-малко от 24 часа обявата им събра хиляди лайкове и стотици честитки от близки и познати. На описанието Мурад е споделил, че се усеща благополучен. От фотосите се вижда, че булката е била облечена по традиция в бяла рокля, а на врата ѝ виси солиден златен ланец. Женихът бе заложил на бяла риза без вратовръзка и скъпо сако. На една от фотосите, на която пият шампанско, двамата демонстрират и брачните си халки.

Певецът признава, че след раздялата с дългогодишната си партньорка Шенай, майка на двете му деца, в този момент най-сетне е намерил същинската обич. Няколко дни преди сватбата Орхан и Камелия си направиха обиколка из Германия, като документираха в обществената мрежа местата, които са посетили.

Междувременно стана ясно, че уебсайт дължи 12 000 лева на Орхан Мурад, откакто артистът ги осъдил за погрешните изказвания, че не се интересува от щерка си Сузанита. Въпреки правосъдното решение той не е получил и стотинка, защото сметката на компанията била празна, показа самият Мурад преди месец. Така и не разкри обаче в какви връзки е с дребната си щерка.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР