Фолкпевецът Константин е взел под крилото си единия водещ на

...
Фолкпевецът Константин е взел под крилото си единия водещ на
Коментари Харесай

Рачков вилнее по кръчмите с Гъмов и Коцето

Фолкпевецът Константин е взел под крилото си единия водещ на „ Като две капки вода “ – Димитър Рачков, учителят им по актьорско майсторство – Станимир Гъмов, както и Боби Турбото, с които не излизат от чалготеките. Към звездната четворка се причислява и скандалния Динко Вълев от Ямбол, който бе съквартирант на Коцето във „ ВИП Брадър “, напомня "Марица ".


Компанията може да бъде засечена съвсем всяка вечер в заведението на Константин в София. Свидетели на техните гуляи издават, че на масата им се лее уиски и шотове до ранни зори, а мъжагите си потеглят „ на четири крайници “.

Откакто Рачков се раздели с Мария Игнатова и гаджето на Станимир Гъмов го заряза, двамата са се отдали на ергенлък. “Тръгнали са по доста неприятен път, от където мъчно се излиза. Не знам за какво се връзват на акъла на Константин, който в най-скоро време също ще мина в графата разведени. Едва ли на неговата брачна половинка Надя й е прелестно да се прибира всяка вечер пийнал на кирка. А Гъмов се е хванал с него, тъй като пие на облага, а знаем, че не е доста добре финансово “, разясняват фенове на шоуто „ Като две капки “, в което вземат участие всички те.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР