Фолклорната певица Поли Паскова разказа за мистериозни видения, които получила

...
Фолклорната певица Поли Паскова разказа за мистериозни видения, които получила
Коментари Харесай

Поли Паскова за виденията си на Кръстова гора, за катаклизмите, които предстоят, и съня ѝ с Ванга

Фолклорната певица Поли Паскова описа за мистериозни видения, които получила на Кръстова гора, и за завладяващ сън, в който ѝ се явила самата петричка пророчица Ванга. Бившата баскетболистка разкрива в изявление пред „ Телеграф “ и за някои плашещи прогнози за бъдещето.

Изпълнителката споделя пред изданието, че получила извънредно значима галактическа информация навръх Коледа 2021 година Посланията, които тя доловила оттова, ще показа във втората част от юбилейния си концерт в зала 1 на НДК, която ще бъде излъчена по една от националните ни малките екрани на 3 март. „ Там феновете ще могат да чуят тези послания, прочетени от актьори, с кино музика написана от композиторите Никола Кръстилов и Светослав Лобошки, с доста забавни картини, някои от тях на българския художник Васил Горанов “, отбелязва изпълнителката.

В едно от виденията, които осенили Паскова една вечер, тя разчела идни катаклизми. Ето думите, които ѝ били подбудени и които Поли незабавно записала: „  Дошли са към този момент времена разделни - едните имат вяра, други се присмиват. Дошли са към този момент времена последни - едни остават, други си отиват. Смирено коленичих и с наведена глава, с ръце повдигнати към небесата, извиках мощно, Боже благи, анулира това, да бъде мир и наслада по Земята! “. 
                             

„ Много скоро ще бъдат качени в интернет пространството и съм уверена, че ще влияят на доста хора. В тях се приказва, че българският народ е определен от Бог, че живеем на земя, която е парченце от Рая, че носим светлина в душите си, да запазим изконните си полезности като обичаи, фолклор и че езикът ни е заветен “, добавя още певицата.

„ Традициите, които са ни завещани от дедите ни, са родова памет. Не би трябвало да заменяме нашите обичаи с непознати - да вземем за пример с Хелуин, с тикви, пуйки и кокошки, които нямат мощ за нас, българите. Другото - нашата си традиция, може да е нещо доста обикновено на тип, само че то за нас има магическа мощ, то ни пази и закриля “, споделя още Паскова.

На въпроса по какъв начин усеща за себе си галактическата сила, Поли дава отговор: „ Когато човек усети Светлината в себе си, той би трябвало да я споделя и с близките. Когато се е докоснал до истината, няма по какъв начин да остане в илюзията и в матрицата, в която живеем “. 
                             

 

Интригуваща е и случката на Кръстова гора, за която Паскова споделя пред изданието: " През 2012 година бяхме група на Кръстова гора. Когато отидох на Кръста, там имаше хора от едно село, в което съм имала присъединяване на площада, и те ме познаха. Заговорихме се с тях и откакто се поклоних на Кръста, с един отец влязохме в параклиса на Св. Йоан Богослов, с цел да изпеем песента „ Богородице Дево ”. Пеехме на двуглас, когато едно момче извика: „ Елате да видите какво има на открито ”. Излязохме и видяхме върху покрива на параклиса гълъбче с кръст на гърдите в виолетов цвят.

То се разхождаше, а ние го снимахме и едвам тогава видях, че това не е кръст, а птицата Феникс - знак на Възкресението. По едно време пилето хвръкна и право над моята глава. Инстинктивно се наведох, то ми разпиля косата, помислих, че ще ми кацне на главата. То отиде на един различен параклис, след това на едно дърво, постоя малко и изчезна. Изтичах със фотосите при игумена и монасите на манастира да запитвам дали инцидентно те не са ги нарисували тези неща. Те бяха изумени от видяното. Бяха безапелационни, че не е тяхно дело. Заведоха ме при дребния параклис, с цел да ми покажат гълъби, които отглеждат от дребни - сиви, кафяви, бели. Такъв гълъб нямаше. Качихме фотографията на фотошоп и се оказа, че кръстът не е изрисуван, а краските са естествени. Тогава разбрах, че съм получила благословия свише! "

Поли Паскова до през днешния ден твърди, че белият гълъб е бил Светият Дух. Певицата споделя и за други чудеса, които животът ѝ я е срещал до момента. Едно от тях е фотография, която ѝ била направена по време на един събор. Над главата ѝ имало гълъб, който светел в тъмното. Една нощ пък на Поли ѝ се присънила самата баба Ванга. Двете разговаряли между тях, само че доста от думите, които пророчицата споделила на Паскова, певицата след това не запомнила. Въпреки това имало и такива думи, които тя запомнила, само че не би трябвало да ги споделя с никого.

По думите на Поли Паскова българите са доста образован народ. Няма да съумеят да ни заличат макар мрачните прогнози на доста анализатори. Пазят ни свише и всеки, който ни е наранил - рано или късно ще си заплати! Ето дребна част от едно обръщение за край: „ И доста значимо е - родовата памет да опазите, Българския дух да не погазите! Български национални песни да се пеят, кръшни български хора да се люлеят, тъй като с тях лекувате телата и радостно трепти Земята! И традициите си също запазете, че в тях магична мощ скрита е от вековете! И дано знаят вашите деца, че българинът носи в душата светлина! И скоро идват тези времена, че ще знаят всички по света, че народ от Бог определен сте! И отсам ще пристигна Светлината, която се разпръсква по Земята! “ 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР