Фолклегендата Сашка Васева е пропяла отново след мозъчната операция, която

...
Фолклегендата Сашка Васева е пропяла отново след мозъчната операция, която
Коментари Харесай

Добрата новина: Саша Васева е в рехабилитационен център, ето как изуми всички


Фолклегендата Сашка Васева е пропяла още веднъж след мозъчната интервенция, която претърпя преди няколко месеца, разкрива брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев .

Преди да я изпишат от немската университетска болница LMU-Klinikum в Мюнхен, тя е поздравила своите доктори с акапелно осъществяване на Шубертовата класика " Аве Мария ". Специално е благодарила и на проф. доктор Йорг-Кристиан Тонн, началник на клиниката по неврохирургия, който повече от 12 часа я оперира, с цел да в профил израстък с размера на яйце в главата ѝ.

" Вчера бях при нея и като отивах, изпод се чуваше по какъв начин пее и ѝ бяха отворили вратата да я чуват другите по-добре. " Аве Мария " им пееше и сестрата беше със сълзи на очи, сподели, че като пеела по-тъжни песни, всички плачели ", споделя Бакърджиев .

Изпълнителката на златните шлагери " Левовете в марки " и " Не мога да те не помни, Георги " към този момент се усеща доста по-добре и след изписването от болничното заведение е настанена в рехабилитационен център.

" Зависи от това по какъв начин се възвръща и раздвижва...Надявам се да остане най-много 1-2 месеца. Лекарите се въздържат от предварителни прогнози. С две думи споделят - това е мозък, най-сложното и всеки реагира друго ", прибавя мъжът на примата.

Подобряването на положението на Дупнишката Мадона си проличава и по апетита ѝ. Докато беше в болничното заведение, съвсем месец тя приемаше единствено течна храна, само че от скоро време си хапва всичко. Най-много обича прясно изцедени сокове от малини, къпини, ягоди и боровинки. " Но по този начин или другояче, като вървя ѝ нося. Много си обича и българската вода, само че им дават храна в обилие по 5 пъти дневно - не може да смогне ", споделя още Христо Бакърджиев пред " Телеграф ".

В рехабилитационния център има и монахини, които постоянно я посещават. " Казва, че доста обича да си поддържа връзка с тях, доста са начетени - знаят латински и италиански, както и Сашка, и приказват на невероятни тематики ", добавя от Германия предприемачът. Още преди празниците при него са отишли децата им Никола и Елена и дружно ще посрещнат при майка си новата 2022г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР