Фолклегендата е на профилактичен преглед в ГерманияОперацията мина успешно. Аз

...
Фолклегендата е на профилактичен преглед в ГерманияОперацията мина успешно. Аз
Коментари Харесай

Сашка Васева: Операцията мина успешно. Оздравях!

Фолклегендата е на профилактичен обзор в Германия

" Операцията мина сполучливо. Аз оздравях! Постепенно се връщам на сцената. Отново съм в Германия на профилактичен обзор. Трябва да мина на скенер, с цел да се ревизира положението на интервенцията. "

Това описа пред легендата на българската музика Сашка Васева.

Преди няколко месеца дупнишката Мадона претърпя интервенция поради израстък в мозъка. Интервенцията продължи повече от 12 часа, а отстраненият израстък от главата ѝ - огромен колкото яйце. Преди да се стигне до интервенцията, Васева изцяло ослепява и губи всякаква вяра още веднъж да може да вижда. Но към този момент се възвръща и е подготвена още веднъж да пее пред аудитория.

" Ще се върна към Коледа в България. В Германия ще съчетая прегледите с аудиенция на щерка ми, която учи там. Щастливка съм, че в тежките дни околните ми ме подкрепяха. По това време не бях на себе си не помня нищо от този интервал. Изцели ме любовта на фамилията ми и мощната любов и поддръжка от българката аудитория! ", описа с трогване и религия в светлото бъдеще фолклегендата.

Васева публично се завърна на сцена на фестивала " Пирин фолк ", който се организира през август. " На 11 ноември т.г. имах благотворителен концерт в поддръжка на слепи деца. Участвах дружно с други сътрудници в зала 1 на НДК. Надявам се това да е единствено началото. Песента лекува, а аз желая да давам обич на публиката ми ", приключи с оптимизъм Сашка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР