Фолкизпълнителите Илиян Тупалката и Константин са в тежък конфликт Доскорошните

...
Фолкизпълнителите Илиян Тупалката и Константин са в тежък конфликт Доскорошните
Коментари Харесай

Илиян Тупалката и Константин са в тежък конфликт, а бяха като братя

Фолкизпълнителите Илиян Тупалката и Константин са в тежък спор

Доскорошните най-хубави другари не си приказват от известно време и заобикалят да се срещат на обществени места. Драмата сред двамата лъсна по време на промоцията на новата ария, която Илиян направи във вторник вечерта в столичната дискотека Eleven. Тупалката беше почетен от сътрудници и другари, само че измежду тях не присъстваше Коцето. На челна линия беше сътрудника им Борис Дали, с който оформиха преди време трио БИК и провокираха възторг с песните си.

"България Днес " научи, че Константин изрично отказал да участва на промоцията, защото се е провела в конкурентна дискотека. Илиян пък бил афектиран, че приятелят му не го кани за участия в неговото заведение, както непрекъснато бил подценяван и Борката Дали. След няколко остри реплики и разочарования, че не си оказват помощ професионално, разлъката настанала.

По време на промоцията си Илиян реши да се подиграе с Коцето, като му изпя песента си "Честит рожден ден ". Преди дни Коцето навърши 42 година, само че означи персоналния си празник без Тупалката. "Абе, да е жив и здрав ", махна с ръка Илиян и загатна, че не му се приказва по тънката тематика, с цел да не навлиза в брутални детайлности. Борис Дали също бил отчаян от Константин, само че избира да си мълчи, с цел да не основава в допълнение напрежение. Интересен миг е, че на промоцията се появи неговият брат Велислав, който работи като озвучител на Константин.

Илиян и Коцето дълги години се държаха като братя, само че евентуално борбата за триумфи и професионалната конкуренция са измежду главните аргументи да настъпи разкол. Затова и упованията са срещите сред двамата да станат все по-епизодични от вида "здравей-здрасти ".

Поохладнели са връзките и сред Борис Дали и Коцето, като още веднъж съществена причина е, че Константин не кани близкия си другар на участия в дискотеката си. "Обичам Коцето като брат и по тази причина кръстих дребния си наследник на него ", прям бе преди време Борис Дали.

И други сътрудници на Коцето с половин уста са признавали, че чакат предложения за участия от него, само че той по този начин и не ги офертира. Вместо това се въртят едни и същи имена, като даже има поп реализатори като Гери-Никол, които пеят най-малко два пъти месечно. На Константин надали му пука от нападките, тъй като той се усеща добре в бизнеса, а и от времето на своите 42 години към този момент е привикнал по-лесно да приема драматургиите.

Преди години Борис Дали, Илиян и Константин "избиха рибата " с трио БИК и песента им "Палатка ", която ехтеше от съвсем всяка чалготека. Те направиха и втора ария - "Гол ", чийто видеоклип пресъздаде сутринта след безпаметен ергенски ваучър. Във клипа тримата много се забавляваха, а и самият снимачен развой се минал в смешки и закачки. Месеци по-късно ситуацията е надалеч по-различно и напрежението може да се среже с нож.

На блестящото събитие във вторник не липсваха любопитни лица. Още с идването си вниманието към себе си приковаха силиконките Габриела Попова и Гергана Райчевска. Щедрите им деколтета не оставиха нито един мъж в нощното заведение несъпричастен към разпръснатия съблазън. Мадамите най-вече се радваха на фолкизпълнителите и не стопираха да ги гушкат. Не по-малко атрактивен беше и Илиян, който се беше издокарал с лъскави облекла със златни влакна, а на врата си беше окичил няколко ката ланци. Изпълнителят беше прелестно сюрпризиран от свои почитателки, които му подариха два ексцентрични букета - единият беше с люти чушки, а другият - във формата на обувка.

"Не сме завършили " е новият план на изпълнителя, а за рекордно малко време песента към този момент има над 100 000 гледания в интернет. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов-Люси, а упованията са да има мощен летен шлагер.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР