Фолкизпълнители вкупом спират да пеят в памет на трагично загиналия

...
Фолкизпълнители вкупом спират да пеят в памет на трагично загиналия
Коментари Харесай

Фолкизпълнители спират да пеят в памет на Денис Теофиков

 Фолкизпълнители заедно стопират да пеят в памет на трагично починалия им сътрудник Денис Теофиков.

Представители на новото потомство в попфолка, които бяха извънредно близки с умрелия 21-годишен юноша, оповестиха, че приключват участията си за интервал от 40 дни, тъй като са в печал.

Първи прочувственото решение разгласи Антонио, който преди година се преквалифицира от професионален боксьор във фолкпевец. " В памет на Денис прекратявам участията в интервал за 40 дни. Като негов непосредствен другар, брат и сътрудник ", съобщи трогателно Антонио, който е част от чалга империята на " Пайнер ". Младият реализатор уважи починалия си другар и като си направи татуировка на сърце с обръщение за Денис.

Най-малката фолкпевица Данна също уважи Теофиков, като си изрисува ръката със сходна татуировка като на умрелия си сътрудник.

Действията на Антонио бяха последвани от едни от най-известните артист и певица от младото потомство, които са измежду топлюбимците на подрастващите - Малката и Александър Робов. Те също бяха доста близки с умрелия Денис и имат доста общи песни дружно, по тази причина също претърпяват нещастието.

В края на предходната година Малката и Теофиков пуснаха парчето " Локдаун ", в което яростно пеят против хлопването на кепенците на заведения за хранене и кафенета, които не работеха. Този вид изкуство не е непознато на двамата фолкизпълнители. По-рано напролет на 2020 година те пуснаха парчето " И това ще отмине ", което описваше стягането на ограниченията у нас. С възпяването на военачалник Мутафчийски, карантината, която би трябвало да завърши до 10 дни, и ръкопляскането към българските лекари Малката и Денис съумяха да създадат невижданите над 15 милиона гледания в интернет. А още по-впечатляващото е, че видеото беше снимано в домашни условия и се трансформира в нещо като всекидневен чалга химн на пандемията.

Засега няма информация някой от по-възрастните чалга реализатори да са спрели с участията си в памет на Денис. Но е реалност е, че гилдията беше разтресена от нелепата гибел на 21-годишното момче, което при неизяснени до момента условия полетя от 7-ия етаж на жилищна кооперация в столичен квартал, написа Хотарена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР