Фолкфурията Рени не отказва ангажименти, дори да са в малки

...
Фолкфурията Рени не отказва ангажименти, дори да са в малки
Коментари Харесай

Рени пее над чинии с шопска салата

Фолкфурията Рени не отхвърля задължения, даже да са в дребни кръчми в далечна Англия.

Певицата сама се грижи за двамата си сина и приема предложения за присъединяване, без да се мръщи и надува. Преди дни тя пя безусловно над чинии с шопска салата в тясна българска механа в Лондон. Въпреки неудобствата фолклегендата подвигна публиката на крайници. Самата тя пък показа, че всякога когато се завърне от Острова е по-заредена и по-щастлива.

Преди време нейни сътрудници започнаха да назовават пеенето в българските пивници в чужбина "турне ", само че именитата изпълнителка не страда от сходни комплекси. Тя е наясно, че парите, които изкарва в чужбина, са допълнително от тези у нас, по тази причина самоуверено хваща самолета за следващата дестинация. всички средства отиват за Аспарух и Борис-голямата горделивост на мама Рени. Баща им изостави певицата преди години и не поставя грижи за наследниците си, признавала е самата Рени.





фотоси: facebook

Рени имаше няколко участия в български клубове във Англия, където извърши най-големите си шлагери, а почитателите й не стопираха да танцуват до зори.



"С доста песни и еуфория мина присъединяване ми в Лондон. Голямо БЛАГОДАРЯ! на всички за топлото посрещане ", написа певицата в обществената мрежа фейсбук.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР