Фолкдивата Райна, която вчера чукна 40 години, забегна за празника

...
Фолкдивата Райна, която вчера чукна 40 години, забегна за празника
Коментари Харесай

Райна чукна 40 в чужбина с гаджето ветеринар

Фолкдивата Райна, която през вчерашния ден чукна 40 години, забегна за празника си,  научи HotArena.

Хубавицата е в компанията на новото си гадже- ветеринарния доктор Вергил Йерусалимов. В деня на юбилея си Райна не пожела да разкрие къде тъкмо се намира, като пусна единствено малко видео стори, на което се вижда, че е край морския бряг.  Феновете допускат, че този път любимката им е отпътувала за Италия или Испания. От край време пилето на фолка се слави със пристрастеността си към пътуванията в чужбина.

В последните й пътешествия компания й прави новата й обич Вергил. Ветеринарят и атрактивната певица срещат около работата на мачото. Това се случило когато Райна имала потребност от ветеринарен доктор за кучето си. По това време била в родния Сандански. Няколко месеца по-късно домашният любим на певицата умря,, само че двамата траяли да поддържат близки връзки, които след това прераснали в интимни.

Феновете на певицата се надяват този път любимката им да срещне верния човек, с който най-сетне да сътвори семейство. От години Райна няма шанс в персонален проект. Най-известната й връзка бе с сътрудника й Константин, който до ден-днешен твърди, че двамата са били огромна обич. Личният живот на Райна като че ли постоянно е бил по-интересен от професионалния, а тя самата се нервирам от този факт.  За малко време Райна имаше връзка с танцьора Светльо и с MMA боеца Валери Тюлеков, напомня „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР