Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни покрай новините около

...
Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни покрай новините около
Коментари Харесай

След побоя: Миро си взе обратно колите от Мария

Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни около новините към себе си, че е станала жертва на домашно принуждение. Сега пък стана ясно, че пребилият я Мирослав Соколов, с който се събра преди към две години, си е взел обратно лъскавите коли, които тя шофираше, оповестяват от Lupa.bg.

За Коледа изпълнителката на „ Спомен “ се снабди с червен джип „ Ламборгини Урус “ за към 250 000 евро. Миро Дзвера, какъвто е прякорът на Мирослав, обаче си е прибрал возилото.

Според информацията лихварят наредил на чиновниците си да вземат ключовете и документите на колата, която скоро ще премине в неговите ръце и в тези на първата му брачна половинка Вая.

Припомняме, че Соколов е под домакински арест, откакто преби законната си брачна половинка Мария. Той е упрекнат в домашно принуждение и закани за ликвидиране.

От няколко дни певицата кара различен джип с надалеч по-скромна цена от тази на Ламборгинито – към 90 000 лева Най-вероятно скоро биячът ще ѝ отнеме и тази кола.

Явно предприемачът добре си е пресметнал нещата, той като всичките му движими парцели са купени преди брака му с певицата, а колите му се водят на компания, тъй че той няма какво да дели с Мария при възможен бракоразвод.

Единственото, което може да получи заралийката, е солидно обезщетение като компенация за нанесения върху нея побой и заканите, допълват от изданието.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР