Фолкдивата Ивена, която през април навърши кръгли 40 години на

...
Фолкдивата Ивена, която през април навърши кръгли 40 години на
Коментари Харесай

Ексклузивно в NOVINI.BG: Фолкпевицата Ивена чака момиченце от любимия Кристиян!

Фолкдивата Ивена, която през април навърши кръгли 40 години на 26 април чака момиченце! Това описа самата тя пред  NOVINI.BG. Както към този момент е известно, тя е в деветия месец на бременността си, с което изненада фенове и другари напълно скоро. Голямото радостно събитие се чака през идващите дни, а датата към момента е незнайна, удостовери певицата пред наш кореспондент.

Бъдещата майка кара „ среднотежка бременност ”: „ Не е нито от най-леките, нито от най-тежките ”, описа тя. „ Бебето е доста чакано и мечтано от мен и татко му, с който сме дружно към този момент 12 години ”, разкри за първи път обществено още родената в Русе изпълнителка.

„ Днес Кристиян има и Имен ден ”, издаде и името на обичания си синеоката певица.

Блондинката с безпределно дълги крака  е поставила цели 20 кг по време на бременността си, само че атлетичната й фигура с добре тренирани мускули и височината носят щастливата тежест,  а за свалянето на непотребните килограми към този момент Ивена не е мислила, тъй като единственото й предпочитание е по-скоро да гушне дребната. Едва ли за нея обаче ще е проблем да върне стройната си впечатляваща фигура по-късно, защото постоянно тренира, а и спазването на хранителен режим в никакъв случай не е било проблем за нея.

„ Казах, че съм бременна чак в деветия месец, освен тъй като съм суеверна, само че и тъй като във всяка бременност постоянно има опасности ”, показа хубавицата, която безусловно сияе от вътрешната страна от благополучие.

Бъдещата майка не е боледувала от ковид, само че и не се е ваксинирала още. Затова пък половинката й Кристиян го е изкарал предходната година, като тя неразделно се грижила за него, само че подлият вирус по този начин и не е съумял да я повали.

„ Като се роди, живот и здраве, дребната, съвсем няма да излизам, с изключение на на разходки навън с нея ”, възнамерява тя.

Певицата към този момент не планува участия, а и не е била пред последните месеци по такива: „ Първо участията паднаха поради ограничаващите ограничения, а след това забременях. И защото се пазех доста, взех решение да приключа краткотрайно обществените си осъществявания онлайн ”, описа още тя.

В очакване на бъдещото събитие Ивена не е не запомнила и за себе си. Днес тя е на коафьор, маникюр и педикюр.  „ Една жена постоянно би трябвало да наподобява добре ”, безапелационна е изпълнителката.

С заричане за скорошно изявление се разделяме за малко с Ивена, а детайлности очаквайте напълно скоро!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР