Фолкдивата Емануела издирва лекции по дискотеките. Както Телеграф“ писа, чаровницата

...
Фолкдивата Емануела издирва лекции по дискотеките. Както Телеграф“ писа, чаровницата
Коментари Харесай

Емануела издирва лекции по дискотеките! Певицата търси състуденти по участията си

Фолкдивата Емануела търси лекции по нощните заведения. Както „ Телеграф “ писа, чаровницата е записала висше и ще става инженер еколог, само че около натоварената си от участия стратегия не може да участва на някои от лекциите.

Именно по тази причина тя употребява случая, че е в Студентски град на присъединяване, и стартира да си търси лекциите по микрофона. Тя попита дали инцидентно някой от присъстващите не учи нейната компетентност. „ Да ми даде малко лекции “, смееше се изпълнителката на „ Нотариално удостоверен “. За страдание в хитовия клуб нямаше нейни състуденти, които да се качат на сцената, нито даже хора, учещи нейната компетентност. След като удари на камък с лекциите, Емануела се отдаде на купона и зарадва почитателите си с най-големите си шлагери.

Припомняме ви, че по време на пандемията изпълнителката на „ Пайнер “ записа инженерна екология. Макар да е много сложна компетентност, тя с голямо предпочитание учи и е безапелационна, че лекциите й доставят огромно наслаждение. „ Уча доста неща запазване на околната среда, органична и неорганична химия. Трудно е, само че е доста забавно. Винаги съм била запалена пo тези науки, пpocто не ми оставаше време да изучавам и да се развъртвам в друга посока. Истината е, че няма нищо по-хубаво от ученето, тъй като колкото повече учиш, толкоз повече знаеш “, показа преди време Емануела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР