Фолкът се събра за рождения ден на сина на Константин,

...
Фолкът се събра за рождения ден на сина на Константин,
Коментари Харесай

Без Преслава на рождения ден на сина на Коцето

Фолкът се събра за рождения ден на сина на Константин, само че без своята кралица Преслава. Въпреки че единствено преди месец бе поканила Коцето и фамилията му на рождения ден на дъщеря си Паола, през вчерашния ден тя липсваше от купона. На приказното празненство синът на Коцето Александър стана на пет години, а с него и баща му бяха Джена, Илиян, Борис Дали с техните наследници.

на Окт 12, 2020 в 10:33 PDT

Преди две години потегли мълвата, че Тупалката и Константин са скарани, откакто последният не почете промоция на своя сътрудник. Тогава Тупалката беше почетен от сътрудници и другари, само че измежду тях не присъстваше Коцето. На челна линия беше сътрудника им Борис Дали, с който оформиха преди време трио БИК и провокираха възторг с песните си.

Константин изрично отказал да участва на промоцията, защото се е провела в конкурентна дискотека. Илиян пък бил афектиран, че приятелят му не го кани за участия в неговото заведение, както непрекъснато бил подценяван и Борката Дали. След няколко остри реплики и разочарования, че не си оказват помощ професионално, разлъката настанала. Явно обаче тя към този момент е в историята, тъй като през вчерашния ден двамата се забавляваха крепко. А за отсъствието на също има уважителна причина-почивката й в турския курорт Бодрум.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР