Фолкът най-после тръгна по участия. От тази седмица, понеделник, клубните

...
Фолкът най-после тръгна по участия. От тази седмица, понеделник, клубните
Коментари Харесай

Чалгата тръгна по участия с намалени нароловина хонорари: Камелия даде старт в София, Коцето се рекламира с „Корона, чао”

Фолкът най-сетне потегли по участия. От тази седмица, понеделник, клубните участия към този момент са позволени, с което се започва трескава подготовка. Редица нощни заведения към този момент афишират изяви на топ реализатори, а самите те пък се юрнаха да творят нови песни и клипове, научи HotArena.

Преслава към този момент е с преднина. Добричлийката побърза да разгласи, че приготвя нов шлагер. Премиерата ще е в персоналния й канал в Youtube до броени дни. Фолкдивата към този момент е снимала видеото към песента и дори пусна занимателни фрагменти от снимачна площадка. Почитателите видяха певицата по какъв начин похапва бургер в късата отмора. „ Песента е бърза, няма да е дует, само че няма да ви издавам по какъв начин се споделя. Изненада ще бъде и по кое време тъкмо ще тръгне ”, показа хитовата пайнерка. Тя е и измежду първите в жанра, които оповестиха идни участия. Преслава към този момент има три планувани изяви за юни в Пловдив, София и в Слънчев бряг. Според източници на „ Уикенд ”, хонорарът на певицата обаче е понижен на половина. Допреди рецесията с Ковид-19, тя взимаше по 8000 лв.. Сега цената е закрепена на 4 бона.

Другите късметлии са Камелия и Диона. Блондинката, която бе наставник и в този сезон на музикалното съревнование „ Гласът на България ”, ще пее в столична дискотека още в първите дни откакто клубните участия бяха позволени. Диона пък се оказа съобразителна, защото може и към момента да не е измежду топ изпълнителите на „ Пайнер ”, само че пък тези дни направи усещане с гръмък клип с Галин . Видеото и песента очевидно се харесват на почитателите, тъй като Диона също попадна измежду изпълнителите, които към този момент се хвалят с предложения за участия.

Коцето пък типично в своя жанр популяризира със занимателно клипче дискотеката си в Студентски град. Изпълнителят се снима в откритото джакузи в дома си с бира в ръка и пее шлагера „ Корона, довиждане ”, като промени текста, тъй че да разгласи старта на купоните. „ Корона, довиждане. Корона, довиждане. Започваме от 17-ти да нападаме всички клубове ”, пее Коцето и допива бирата си. „ Ето, няма към този момент. Само да не оповестят нещо друго тази вечер по новините, че към този момент ще си сложа въжето, разбираш ли ”, споделя Коцето с усмивка, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР