Фолкаджийката Преслава и бизнесменът Петко Димитров се събраха, видя HotArena.

...
Фолкаджийката Преслава и бизнесменът Петко Димитров се събраха, видя HotArena.
Коментари Харесай

Преслава срещна Петко! А Яна...

Фолкаджийката Преслава и предприемачът Петко Димитров се събраха, видя HotArena.

Двамата се срещнаха в дискотеката му в Студентски град в столицата, където изпълнителката имаше присъединяване. Преслава и Петко изживяха бурна обич преди години и даже се стягаха за женитба и деца. Но сред двамата настъпи разкол и всеки пое по своя път. В момента чалгарката има дете от приятеля си Павел, а Димитров се радва на две деца от танцьорката Яна.

Срещата сред някогашните гаджета протекла извънредно прочувствено. Петко прегърнал някогашната си възлюбена и си разменили другарски целувки. Той й честитил за дъщеричката й Паола и си споделили обичайните любезности. Цялата сцена се разиграла пред зоркия взор на Яна, която следяла всяко деяние на мъжа си. Танцьорката е известна с това, че като орлица брани фамилията си и не позволява други дами до брачна половинка си.

По време на присъединяване си Преслава поздрави двойката и близо час им пя на крайници. Петко и Яна застанаха в едно от сепаретата, където пушеха наргиле и се любуваха на изнесеното шоу. А то бе в действителност впечатляващо - стопилата много килограми Преслава извърши най-големите си шлагери, до момента в който край нея танцуваха изкусителни девойки. Купонът продължи до дребните часове на нощта, въпреки че Петко и Яна не останаха до неговия край, написа " България Днес ".

" С Преслава сме в положителни връзки, не виждам за какво да не сме ", разяснява Яна отношението си към някогашната другарка на мъжа си. Тя дефинира фолкаджийката като блага и симпатична. " Не е загадка, че с Преслава сме имали връзки. Всички знаят, и Яна също знае. Всеки от нас има някакво минало ", добави Петко, намеквайки, че отминалата връзка с чалгарката не вреди на хармонията в фамилията му.

" Имаше някакво привличане сред нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която непрекъснато е по участия?! ", изясни Димитров повода да се раздели с Преслава, която даже и в този момент, скоро след раждането на първото си дете, продължава непрекъснато да има нощни изяви и не се задържа дълго време у дома.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР