Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че

...
Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че
Коментари Харесай

Кали зарязана от младото гадже

Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че младият й ухажор я гледа като писано яйце, е била зарязана от Анастас Червенков преди няколко месеца, написа в. „ Уикенд ”. Наско Салфетката, както е прочут 35-годишният мъж, бил бясно влюбен с изпълнителката от лекия род и желал да има деца от нея. 48-годишната певица сякаш се съгласила да роди от младия си мъж и почнала хормонална терапия за инвитро, само че бързо спряла хапчетата без да пита и скрито от половинката си.

Наско се надявал да стане татко, а Кали го лъжела, че пие хормоните. В края на предходната година милионерът спипал брюнетката, че не приема медикаментите, и я зарязал с гръмък скандал. Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които въобще не одобрявали връзката с кака му Кали. Чалгаджийката е с 14 години по-голяма от към този момент някогашния си обичан. Двамата изкараха дружно 5 години и се очакваше, че любовта им ще прерасне в брак.



Наско Салфетката

„ Започнах един нов живот. Аз съм в една чудесна връзка, която ме разгражда в най-хубавите ми аспекти. Започнах да рисувам, сюрпризирана съм от себе си... Не е изключено да родя още деца “ – съобщи преди време изпълнителката, която сякаш беше подготвена да роди четвърто дете от четвърти мъж, само че очевидно единствено на думи.

Кали е признавала, че и трите й раждания са били доста рискови, тъй като има комплицирана коремна интервенция, която е в резултат на тежка злополука. След това три пъти ражда секцио, а преди няколко години се подложи на поредна намеса на корема, с цел да заличи белезите си.

„ Изключително рисково е да ражда още веднъж, и то на тези години. Все отново тя има 3 деца, надали й се гледат още веднъж бебета. Гони 50 лазарника. Напълно обикновено е да не желае повече наследници, само че е жалко да лъже Наско, ще му роди дете – редно беше е да му каже истината и той да си търси жена, която желае да го подари с негово дете ” – разясняват във фолк средите.

Кали е измежду най-недолюбваните изпълнителки в чалгата, тъй като непрекъснато злослови против колежки и намерено им се подиграва. Един от последните случаи беше с Глория. В изявление пред Тото тя я обиди, че няма шлагери и не е никаква прима. Преди това и други нейни колежки са били на прицел на изпълнителката на „ 4-4-2 ”, която сама се е определила като най-умната и четяща фолк певица.

В последната година Кали си навлече много неприятни мнения поради плюенето по колежки, както и лъжите, че стопира с фолка и се отхвърля от него. Осъзнала, че е сгафила, Галина, както е същинското име на изпълнителката, се извини на почитателите си.

Част от колежките на Кали тържествуват, че е била зарязана от милионера Анастас, който й осигуряваше всичко и не се постановяваше Кали да разчита на хонорарите си от участия, които са много малцина, едвам по 2-3 на месец.

Във фолк средите шушукат, че в Асеновград, откъдето е родом Наско Салфетката, е имало ваучър, откакто е зарязал кака си. Анастас е от заможно семейство, което се занимава с бизнес, а татко му е прочут акушер-гинеколог в Асеновград. Фамилията е притежател на огромна верига аптеки.

Припомняме, че Кали е майка на три момчета от трима разнообразни мъже. Първият й наследник се споделя Георги и фолк дивата крие кой е таткото на 21-годишното момче, като от години се носят клюки, че това е Жоро Илиев от ВИС-2. Вторият наследник се споделя Марк и е от предприемача Антон Краус, наследник на транспортния министър Вилхелм Краус от държавното управление на Иван Костов. Антон бързо заряза певицата, откакто я хвана в невярност с различен мъж. Владимир е бащата на най-малкия наследник на чалгаджийката – Александър. Влади беше мирен и гледаше децата на изпълнителката, само че не разполагаше с огромни финансови благоприятни условия и чалга дивата го заряза поради Наско Салфетката, с който се залюбиха при започване на 2019 година Влади одобри мъчно края на връзките им, само че към този момент е благополучен с нова жена до себе си.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР