Фолкаджийката Ариа, която е бивша жена на олигарха Динко Динев,

...
Фолкаджийката Ариа, която е бивша жена на олигарха Динко Динев,
Коментари Харесай

Бившата на Динев унижава мъжете в чалготека

Фолкаджийката Ариа, която е някогашна жена на олигарха Динко Динев, кара мъже да вършат лицеви опори на пода в дискотека и стъпва върху тях, с цел да им е оптимално мъчно тестването. Чалга певицата, която всякога изненадва с дивотии на участията си, този път взема решение да направи нещо невиждано. Ариа си намира доброволци измежду публиката, които се качват на сцената при нея. Изпълнителката кара почитателите да вършат лицеви опори, до момента в който тя забива кубинките си в гърбовете им. За да е още по-зрелищно осъществяването, пред всеки почитател са сложени шотове с алкохол и момчетата би трябвало да ги изпият без ръце, като употребяват само устите си.



По време на присъединяване фолкаджийката е като същински шериф – раздава команди, санкционира за несъблюдение на заповедите и носи шапка с външна страна, която добавя строгия й облик. Мъжете не наподобява да се нервират от заповедите и с ненаситност извършват нарежданията на чалгарката.



Преди година Ариа още веднъж прикова вниманието към себе си, откакто спретна бясно празненство във Варна. Тогава самата тя правеше лицеви опори на сцената, написа България през днешния ден. Щурата госпожица предложения своя фенка, постави й чаша в устата и стартира да пие ексове. Здравните специалисти надали бяха във екстаз от сходна панорама тогава, тъй като дистанцията освен беше нулева, само че имаше и физически контакт във време, когато пандемията още не си беше отишла. Подобно пиянство на шотове с алкохол без ръце беше въведено от Галена, която постоянно го правеше по време на участията си и това караше почитателите й да откачат от наслада.

Мария Цветкова, както е същинското име на фолкпевицата, нашумя преди повече от десетилетие, когато завоюва състезанието „ Мис Плеймейт “. В момента Ария има връзка с футболиста на националния тим Георги Йомов, като двамата са дружно от няколко месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР