Фолкаджийката Андреа е лудо влюбена в премиера в оставка Кирил

...
Фолкаджийката Андреа е лудо влюбена в премиера в оставка Кирил
Коментари Харесай

Андреа се предлага на Кирил Петков

Фолкаджийката Андреа е бясно влюбена в премиера в оставка Кирил Петков. Блондинката не се познава с политика, само че настойчиво търсила способи да се срещне с Петков, като даже декларирала пред приятелки, че би пяла гратис за него и „ Продължаваме промяната”.

„ Много го харесва образно, напряко е като захласната и единствено приказва за Кирил. Иска да вземе мястото на Лена Бориславова, но надали ще я огрее” – разясниха пред вестника ни близки до русокоската, които са осведомени със благосклонностите й.

Само преди няколко седмици Андреа призна, че се носи на крилете на любовта, само че не разкри кой е щастливецът. Бившата на Кубрат Пулев даже съобщи, че е влюбена, само че пропусна да спомене, че обект на пристрастеността й е Кирил Петков, написа „ Уикенд”.



В главата на Андреа към този момент течали сантиментални подиуми по какъв начин министър председателят в оставка дава отговор на възприятията й и любовта им става споделена, само че това е единствено във фантазиите й. В действителността министър председателят даже не подозира за мокрите сънища на певицата, а и надали би дал отговор на благосклонностите й. От обкръжението на Петков изключват опцията той да си падне до фолк дивата, даже и за еднократна спекулация, тъй като не бил почитател на модифицираните мадами.

„ Киро в никакъв случай не би се загледал по Андреа, не знам тя по какъв начин си показва нещата и бъдещата им обич, само че това е единствено в нейната глава. Колкото и да му се предлага, няма да я огрее” – разясняват във фолк средите и се подиграват на някогашната на Кубрат Пулев.

Преди по-малко от месец Андреа даде опция на почитателите да й задават въпроси, като отговори на няколко за персоналния й живот и загатна, че е „ влюбена и обвързана”, само че почитателите й се усъмниха, че ги лъже, тъй като тя ясно демонстрира, че към момента не е преодоляла раздялата с Пулев. В последните 2-3 години изпълнителката е известна повече със скандалните си изявления във фейсбук, в сравнение с с песните и творчеството си. От време на време силиконката избухва с откровения и обиди за някогашния си избраник, противозаконните му деца и любовниците му, различен път атакува колежки, като последния път го отнесе Диона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР