Фолк звездата Сашка Васева е качила 11 кг в немската

...
Фолк звездата Сашка Васева е качила 11 кг в немската
Коментари Харесай

Сашка Васева живна, качи 11 кг.

Фолк звездата Сашка Васева е качила 11 кг в немската болница, в която от месеци е в очакване на интервенцията за премахване на израстък в мозъка й. Добрата вест заяви брачният партньор на певицата Христо Бакърджиев, който е неразделно до нея в тежкото тестване. Сашка е претърпяла най-трудния интервал, поради който се забави хирургическата намеса, и положението е към този момент много по-добро.

"Важното е, че качи 11 кг и се закрепи. За основата интервенция се изискват сили. Докторите ще решат сега. Днес имаше разискване на положението й, само че не си разрешавам да кажа нищо тъкмо, само че най-вероятно сред първи и трети декември ще бъде ", съобщи Христо Бакърджиев.

Бизнесменът се похвали с още една хубава вест, че отоците в главата на певицата са спаднали доста. Именно поради тях немските експерти избраха да изчакат отварянето на главата й, защото съществува много по-голяма риск за пациентката. Затова й назначиха процедури, които са като дребни интервенции, които да провокират спада на нарасналото струпване на течност в междуклетъчните пространства. Лечението дава позитивен резултат и последователно рискът от затруднения понижава. Затова медиците предвиждат, че при започване на декември звездата ще е в положение да бъде оперирана и да преживее сполучливо премахване на тумора в мозъка.

„ Слава Богу има към този момент сили и сила в съпоставяне преди един месец. Тогава едвам мъждукаше светлинката й. Положителната сила ще й помогне мощно “ сподели пред „ Телеграф “ мъжът на Сашка Васева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР