Фолк звездата Райна най-сетне е успяла да открие любовта в

...
Фолк звездата Райна най-сетне е успяла да открие любовта в
Коментари Харесай

Райна Се Уреди, Хвана Си Топ Красавец За Гадже

Фолк звездата Райна най-накрая е съумяла да открие любовта в лицето на мускулестия мачо Валери Тюлеков. Последната обществена връзка на певицата бе тази с сътрудника й Константин, с който бяха дружно много години. След трагична разлъка обаче Коцето съумя да продължи напреди, ожени се и стана татко на две деца, до момента в който Райна потъна в давност и самотност.

Години наред красивата македонка удряше на камък в опитите да открие подобаващ човек за себе си. Името й бе спрягано най-много с танцьори, поради участията й в риалити шоута с такава устременост. Тя обаче по този начин и не удостовери, че с някой от апетитните мъжаги е имала освен това от професионални връзки. За новата си връзка Райна не мълчи.

От няколко дни с любовника й непрестанно пускат фотоси в обществените мрежи, от които се вижда, че са повече от щастливи. Пайнерката даже е завела новия си любим в родния Сандански, където го срещнала със своето семейство, написа Пик.

За мачото е известно единствено, че е някогашен боксьор и балкански първенец, а от скоро се занимава с известните смесени бойни изкуства – ММА. Малко преди да срещне Райна, Валери имал връзка с друга хубавица, само че споменът за нея бързо избледнял, когато вдлъбнат по фолк дивата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР