Фолк звездата на "Пайнер" Емануела остави в неяснота феновете си,

...
Фолк звездата на "Пайнер" Емануела остави в неяснота феновете си,
Коментари Харесай

Емануела проговори за бременността си

Фолк звездата на "Пайнер " Емануела остави в неизясненост почитателите си, по отношение на въпроса дали е бременна, само че не за дълго. От няколко дни се тиражира слуха, че тя е в очакване на трета рожба. Клюката се подхрани след присъединяване й в столичен клуб, на което се вижда, че е оформила стомах като на бременна жена.

"Чак пък бременна, Боже?! То най-лошото е, че не знам от кой, а аз съм като Дева Мария ", през смях изясни изпълнителката на новия шлагер "В непознатите кревати ". След като от нас видя фотографията, която я нарочи за бременна, Емануела изрично отсече: "Снимката е манипулирана, аз сега съм с най-плоския стомах, който съм имала в миналото. Явно е съвременно да ни забременяват на три-четири години, изключително откакто си раждал към този момент ", разяснява само пред HotNews тя.



За новата си бременност, някогашната брюнетка и сегашна русокоска научи от нас и в началото се замисли дали фотосите от присъединяване й в "Биад " не са с противоположен резултат поради скорошна интервенция на коремната част. "Неотдавна си направих интервенция за махане на бучки в резултат на ражданията ми секцио. Много болеше и се наложи да се оперирам ", изясни още певицата, която е горда майка на двама сина, последният от които е плод на любовта й с Димитър Динев – наследник на предприемача Динко Динев.



Ето и друга фотография от присъединяване, на която се вижда, че корема го няма.



По-слаба не сте я виждали?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР