Фолк звездата Крисия Д е певица от години, но едва

...
Фолк звездата Крисия Д е певица от години, но едва
Коментари Харесай

Уют и лукс: Виж дома на една от звездите в "Ергенът"

Фолк звездата Крисия Д е певица от години, само че едвам в този момент огромна част от хората научиха за нея. Певицата взе участие в " Ергенът " 2 и към този момент си навлече гнева на част от девойките.

Крисия се старае да бъде себе си в шоуто, не обича драмите и свадите, по-скоро го раздава балансьор. Част от девойките в шоуто обаче не са съгласни с това държание. Крисия бе непосредствено упрекната, че се престарава в желанието си да изпъкне като положителната самодива. Крисия обаче отхвърли и показа, че не е подобен човек.

Виж още: " Жалко, че детето ти пораства без бащина любов ": Симона Загорова изпъчи гърдите, само че я заляха с критика 

Драмите обаче са непотребни, тъй като Крисия ще отпадне от шоуто и няма да е победителка, само че това е друга тематика. Певицата реши да показа с почитателите си част от най-интимното си място.

Брюнетката живее в много хубав апартамент, а кадър от хола си показа в Instagram. От фотото се вижда, че жилището на Крисия наподобява супер уютно и прелестно, само че в това време е обзаведено по последна мода.

Виж още: Първата плеймейтка проговори: Мадлен Пенева не знае коя е Златка Райкова и още

 Instagram

Холът е решен в модерните бяло и сиво, а обзавеждането е по-скоро минималистично. Не се виждат и непотребни декоративни детайли, а е по-скоро супер семпло и изчистено от ненужни движимости.

Виж още: " Събра се с кифла и стана инфлуенсър ": Бесен хейт против Наум Шопов и " нежното " му водене 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР