Фолк звездата Камелия забрави за разголените си снимки, с които

...
Фолк звездата Камелия забрави за разголените си снимки, с които
Коментари Харесай

Камелия забрави за голотата

Фолк звездата Камелия не помни за разголените си фотоси, с които преди не спираше да цялостни профила си в обществените мрежи.

Изпълнителката не се притесняваше да театралничи, както майка я е родила. Не я тревожеше и мястото на спонтанните фотосесии. Тя качваше снимки от хотелската си заставам по време на турне, както и от леглото в дома си. Тя даже се включваше онлайн по хавлия, преди малко излязла от банята и по някои време повърхностно разкриваше гледката към бюста си. Певицата може да си го разреши, тъй като наподобява ослепително и секси и е уверена в това, че наподобява добре, написа HotNews.

В последните месеци обаче в обществените мрежи на фотосите Камелия си е напряко навлечена, даже в късните вечерни часове, когато пожелава „ лека нощ” на почитателите си. По участия певицата върви в черни рокли или флорални костюми, които единствено загатват прелестите ѝ, само че пък са извънредно стилни. Фенове допускат, че Камелия е спряла с провокациите поради „ Гласът на България”, където гради имидж на способен треньор и предан музикален наставник.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР