Фолк звездата Галена ще се наложи да слуша новия албум

...
Фолк звездата Галена ще се наложи да слуша новия албум
Коментари Харесай

Ирония! Преслава прати албума си на Галена

Фолк звездата Галена ще се наложи да слуша новия албум на колежката си Преслава, с която както е известно не са в изключително топли връзки от години, научи HotNews. Случайно или не добричлийката спретна номер на смядовката, като й подари плана си "Да гори в обич " в спонтанна лотария в обществената мрежа.

За викторинта почитатели на певицата трябваше да тагнат собствен другар или себе си и точно по този метод Галена попадна в играта й. Дали обаче всичко това не е съзнателно, питат се правилните фенове на пострадалата? "Ето Преса отново желае да си прави реклама на гърба на Галена. За никого не е загадка, че тези томболи могат да бъдат манипулирани. И по тази причина избраха фенът, който е тагнал Галена ", установяват възмутени последователи на съперниката.



Неотдавна Преслава разгласи игра за най-големите си почитатели, няколко от които имаха опцията да завоюват най-новия й диск. В лайв включване в Инстаграм звездата изтегли няколко имена, измежду които беше и това - galena1. Това както е знае се формалният профил на Галена в Инстаграм. До какъв брой обаче наградената ще остане щастлива от подаръка си... ще разберем само, в случай че го разгласи с пост.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР