Фолк звездата Галена се сбогува с Гласът на България след

...
Фолк звездата Галена се сбогува с Гласът на България след
Коментари Харесай

Галена се сбогува с Гласът

Фолк звездата Галена се сбогува с „ Гласът на България ” след гафа със сбъркания номер за гласоподаване в изгода за нейната състезателка Соня Михайлова. Треньорката не разкри претекстовете си да скъса с предаването. Тя обаче показа проектите си за нов огромен план. 



Галена разгласи, че напуща „ Гласът ” с прочувствена обява в обществените мрежи вечерта след огромния край на деветия сезон на шоуто. Тя показа положителни думи за екипа и за своите сътрудници в треньорското четворка – Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Ето какво написа певицата:

„ Гласът на България ” е вълнуваща страст. За мен беше същинско наслаждение да се докосна до гения на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите обичани Дара, Любо и господин Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия – на сцената да звучат повече от нашите прелестни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, по тази причина е време за идващия огромен план. Отбор „ Галена ” вечно ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа! ”

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР