Фолк звездата Галена се сбогува с Гласът на България след

...
Фолк звездата Галена се сбогува с Гласът на България след
Коментари Харесай

Галена се сбогува с „Гласът” след гафа със Соня, съобщи за нов голям проект

Фолк звездата Галена се сбогува с „ Гласът на България ” след гафа със сбъркания номер за гласоподаване в изгода за нейната състезателка Соня Михайлова. Треньорката не разкри претекстовете си да скъса с предаването. Тя обаче показа проектите си за нов огромен план.
Галена разгласи, че напуща „ Гласът ” с прочувствена обява в обществените мрежи вечерта след огромния край на деветия сезон на шоуто. Тя показа положителни думи за екипа и за своите сътрудници в треньорското четворка – Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Ето какво написа певицата: „ Гласът на България ” е вълнуваща страст. За мен беше същинско наслаждение да се докосна до гения на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите обичани Дара, Любо и господин Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята задача – на сцената да звучат повече от нашите прелестни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, по тази причина е време за идващия огромен план. Отбор „ Галена ” вечно ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа! ”

Първата, която реагира на тази обява, беше Дара – тя пусна сърчице на своята към този момент някогашна колежка. Последваха мнения от почитатели на Галена, част от които я оповестиха за най-компетентната представителка на лекия род, която е била треньор в предаването на Би Ти Ви. Много фенове я хвалят за златистата й рокля на финала на шоуто, а други й пожелават триумф в идващия план. Не липсват подозрения, че звездата е афектирана след гафа на водещия Иван Тишев, който заяви в шоуто номера за поддръжка на Жаклин Таракчи вместо този на нейната любимка за успеха – Соня. Това значително лиши националната певица от шансове да стигне до финала.

Какъв е обаче този нов план, за който изпълнителката оповестява? Много хора заподозряха, че тя може да е получила сочна оферта от шоу на конкурентната Нова тв, поради която напуща Би Ти Ви. През пролетта в Нова най-вероятно ще бъде излъчен следващ касов план на Маги Халваджиян. Засега се спекулира дали това ще е ново издание на „ Като две капки вода ”, или на „ Маскираният артист ”. Галена би стояла добре и в двете излъчвания – както като участничка, по този начин и като част от журито, въпреки че продуцентът по принцип е по-близък с нейната най-голяма съперничка Преслава. Все отново не е изключено да е решил да възобнови състава в своите излъчвания, който от години е константна големина. Възможно е звездата от Смядово да влиза и в изцяло нов формат, за който към момента не е оповестено публично. Но не е изключено и планът, за който загатва, да е просто нова ария или даже албум, защото почитателите й споделят, че от половин година не са чували нищо ново от нея. Галена би могла да възнамерява и турне в концертни зали, вместо да пее единствено по кръчми, както до момента. Към момента, в случай че се изключи Глория, никой реализатор в нейния род не може да се похвали с такива изяви. Певицата от Смядово обаче е амбициозна и най-вероятно има предпочитание да стъпи на по-високо равнище в специалността, сменяйки сцените в клубовете с същински концертни подиуми.

Всъщност напускането й не е изненадващо. Още предходната година се говореше, че тя обмисля да приключи присъединяване си в „ Гласът на България ”. Самата певица призна в изявление за Би Ти Ви, че договорът й е стоял в нейната кола със седмици, преди да го подпише. Може да е желала по-висок хонорар, или по-добро показване в шоуто. Всичко е в областта на догадките, до момента в който самата Галена реши да хвърли повече светлина по тематиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР