Фолк звездата Галена има сериозни здравословни проблеми, а феновете й

...
Фолк звездата Галена има сериозни здравословни проблеми, а феновете й
Коментари Харесай

Галена го закъса здравословно

Фолк звездата Галена има съществени здравословни проблеми, а почитателите й към този момент мощно се тормозят за нея. През последната година изпълнителката на " Знам диагнозата " е очевидно унищожена и непрестанно анулира участия. 

След като предходната година анулира участията си за целия септември, тази година е напът да се случи същото. Галена още веднъж има здравословни проблеми, които не й разрешават да върви по участия. 

Тази седмица певица анулира всичките си участия, само че това разбрахме от съответните заведения, в които трябваше да се появи. Тя самата на никое място не е обявила, че няма да има опция да извърши поетите си задължения. Пази в цялостна загадка здравословното си положение, което не е по никакъв начин положително. 

Напоследък Галена се появявала в нощните заведения очевидно изтощена, а тук-там даже повръщала. Запознати считат, че това й положение се дължи на инжекциите за намаляване, към които се е пристрастила и с помощта на тях съумя да влезе в топ форма. 

Певицата употребява най-новия способ за намаляване, а точно инжекции с инсулин. С него за месец смъкват над 10 кг от тежестта си, без да гладуват и без да се постанова да се потят във фитнес залата. Методът е елементарно използван, само че и доста подъл, като може да има съдбовни последствия за здравето.

Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

При Галена отрицателните последствия към този момент се виждат и тя не е тази витална жена, каквато я помним отпреди години. Не знаем до каква степен положението й сега е сериозно и докога няма да пее. Но в последната една година постоянно анулира участия заради здравословни аргументи. Тази седмица тя анулира изяви в Слънчев бряг, Приморско, Созопол и Дългопол, написа blitz.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР