Фолк звездата Емилия отправи специален поздрав за всички, които празнуват

...
Фолк звездата Емилия отправи специален поздрав за всички, които празнуват
Коментари Харесай

Емилия показа невиждана СНИМКА с Жорж Башур

Фолк звездата Емилия насочи специфичен привет за всички, които честват имен ден на 6 май. Датата е специфична за нея, защото и нейният брачен партньор Жорж Башур също чества през вчерашния ден.

" Името за всеки човек е значимо, то не дефинира обаче какъв си, дефинират го постъпките, правилата и възпитанието. Достойно носете името си, не изневерявайте на себе си и вървете с високо вдигната глава напред! Честит празник на всички именници!!!Здраве, мощ и благополучие ", написа Емилия в обществените мрежи.

Семейството на певицата и предприемача се събра на празничен обяд, защото вечерта чалга звездата имаше работен ангажимент в Смолян. От две седмици тя поема участия, а ползата е толкоз огромен, че съвсем няма свободни дати за до края на годината.

Само преди три месеца Емилия и Жорж станаха родители на момиченце, което се оказа планувано и дълго чакано, написа Шоу Блиц. Повече от година Емилия не приемаше участия, само че пък зарадва почитателите си с два непускани до момента дуета с починалия Денис Теофиков и неналичието ѝ бе оправдана.

" Пак ще се броиш " и " Единствено " са най-актуалните шлагери за сезона, а двете части се пеят даже от сътрудниците на чалга фурията. Всички тръпнат в очакване да видят какво им е подготвила за звездата за летния сезон, който наближава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР