Фолк звездата Емануела се оказа жертва на свой почитател, преследва

...
Фолк звездата Емануела се оказа жертва на свой почитател, преследва
Коментари Харесай

Фен тормози Емануела от 4 години

Фолк звездата Емануела се оказа жертва на собствен обожател, преследва я неуморно към този момент 4 години, научи HotNews. Мъж, който се показва за Алекс тормози певицата освен с любовните си излияния към нея в обществените мрежи и по телефона, само че и като я следва на всички места - по участия и даже пред дома й. Тези дни пайнерката е подала тъжба в полицията против натрапника.

"Даже закъснях. Оказва се, че този човек ме преследва от четири години, само че аз разбрах за него преди година и половина. Преди очевидно не съм обръщала внимание на излиянията, които в последно време са нетърпими. На пръв взор наподобява безопасен, само че не мога да не преставам да го понасям ", безапелационна е пред HotNews певицата. От вманиачения почитател няма отърване, тъй като даже и да го блокира, той незабавно си прави нов профил в Инстаграм и започвал още веднъж с издевателството.

Ето една дребна част от ферманите на Алекс, които той адресира към любимката си. Прочетете ТУК

"Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое присъединяване, преди този момент съм го била качила на сцената и това му приказва, че съм го харесала ", споделя още Емануела. Разкрил се публично наскоро, когато висял повече от три часа пред столичното заведение "Плаза ".

Последната цел на чешита е да основава проблеми на приятеля на Емануела - Мартин, като подава тъжби против него в полицията. "Прави го от ревнивост, ненавижда Мартин и се пробва да му основава проблеми, като твърди, че е атакуван от него. Именно по тази причина пуснах и аз тъжба предходната седмица, този прекали! ", ядосана е певицата.

Напористият обожател изпрати имейл до редакцията ни, който съдържа скрийншот на поканата си към певицата да я заведе на отмора на екзотична дестинация. Изпратил я е по Viber, само че певицата не реагирала позитивно. Затова той се жалва от острото отношение на звездата към предлагането му.



Ето това е Алекс, който преследва Емануела. Признанията ги прави във видео, в което твърди, че има видения за любимката си.

HotNews се натъкна и на видео, в което се организира къс диалог сред Емануела и почитателят й. Заснет е след присъединяване на певицата в офисната част на клуб. Присъстват хора от управата на заведението и антуража на звездата. Пред всички мъжът не крие, че той е този, който написа непрекъснато на Емануела. Дори твърди, че има видения свързани с нея. Така да вземем за пример той познал, че когато беше в Къщата на "ВИП Брадър ", тя ще я напусне дружно с Мартин.



След уачстие на певицата той е привикан да даде пояснение за какво преследва Емануела.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР