Фолк звездата Емануела, която отново се събра с приятеля си

...
Фолк звездата Емануела, която отново се събра с приятеля си
Коментари Харесай

Емануела запали мрежата с тази снимка! Бременна ли е певицата?

Фолк звездата Емануела, която още веднъж се събра с приятеля си Мартин Николов – Елвиса в риалити формата „ Биг: Most Wanted “ сюрпризира почитателите си в Инстаграм с със фотография от видеозон и радостни думи. Внушението към почитателите, което основава поста се оказа подранила първо априлска смешка.

Провокаторката, която пусна нов сингъл и личен албум не е бременна, а е радостна да заяви, че черният й дроб е в идеално положение и е подготвен да посрещне изобилното ядене и пийване, което следва по коледните и новогодишни празници.

Напълно неочаквано… Най-прекрасният подарък
Понякога има някои непредвидени неща, които осмислят живота!!! Толкова съм горда, че мога да споделя с вас тази прелестна вест...
Малко знамение....Както виждате, моят черен дроб е изцяло подготвен за Коледа и Нова Година.
Какво облекчение! Весели празници!

Новината, че в действителност не е бременна разочарова част от почитателите й, а някой по този начин и не прочели текста към поста започнаха да й честитят, написа LifeOnline.bg.

Припомнете си, че Емануела е майка на две момчета. Големият Христо е към този момент на 19, а дребният му брат Митко ще навърши 4 годинки при започване на януари.

Междувременно новият шлагер на звездата на Пайнер „ Направи по този начин “ се радва на благосклонностите на меломаните и натрупа 2,3 млн. преглеждания в YouTube за две седмици след премиерата си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР