Фолк звездата Емануела е намерила доста интересен начин да уплътнява

...
Фолк звездата Емануела е намерила доста интересен начин да уплътнява
Коментари Харесай

Емануела умува нов бюст или...

Фолк звездата Емануела е намерила много забавен метод да уплътнява времето си до момента в който не се завърне на сцената. Вероятно затворените клубове и кръчми не липсват на изпълнителката, която ги е заменила с чести визити в столична клиника за хубост.

Почитателите на хитовата фолк дива се нагледаха на постоянни постове и фотоси с лекари и експерти, които са я глезили по всякакъв начин с процедури. "Винаги е прелестно да изпиеш кафето си с експерти ", акцентира Емануела при едно от последните си визити при пластичния хирург Ильо Стоянов. Пайнерката не издава каква смяна е запланувала, само че най-вероятно става въпрос за замяна на силиконовия бюст, допускат почитателите й.



Преди няколко седмици Емануела още веднъж беше на посещаване в клиниката на Стоянов и надали е било единствено за по чаша кафе и сладки приказки. Отделно звездата не пропуща да си прави почиствания на разположение и други козметични интервенции за подмладяване.

Паметливи напомнят, че преди няколко години избухна противен скандал сред певицата и различен известен хирург - доктор Ангел Енчев. Изпълнителката разкри, че е пострадала от интервенцията му и за малко не изгубила живота си. С днешна дата тя с ненаситност популяризира съперника му, изтъквайки неговия професионализъм. Очевидно той поддържа сексапила й съвършено, съдейки от честите визити в клиниката му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР