Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон

...
Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон
Коментари Харесай

Влезе в роля! Деси Слава попиля Христиана от “Ергенът”. Певицата изригна с култова имитация

Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон на „ Ергенът “ и качи скандално клипче в обществените мрежи, в което се гаври грубо с най-коментираната участничка – пияната психоложка Христиана. 

Още с влизането си в имението на шоуто тя прикова всички камера към себе си с паметни изречения, които породиха голям брой мемета по-късно. А Деси пък снима любителско клипче, в което се гаври грубо с русокоската от Кюстендил.

Много ме дразниш довечера. Нищо персонално, но аз съм си влезналА в колата за развлечение и ти ме дразниш. И още малко и ще те ЗААПА и ще взема да звънна на кУронясаната да видиш какво ще става. Цър-пър “, споделя Деси на сина си Майски в скандално клипче, до момента в който се водят в нейната кола.

Деси се прави на пияна и имитира някои от фразите на Христиана, които станаха вайръл за броени часове. по този начин Деси сподели, че следи новия сезон на „ Ергенът “ и очевидно се забавлява с попълненията вътре.

Припомняме, че Христиана влезна в шоуто с огромни упоритости, само че прекали с алкохола още в първата вечер и стана за смях. Всички приказват за нея, въпреки и с насмешки, което я направи най-известната участничка все още и сигурно от продукцията няма да разрешат на ергена Алек да я изгони толкоз рано, защото подвига рейтинга до небето с пиянските си осъществявания и неприязънта, която изпитва към съперниката си Теа, която влезе в шоуто с корона и искания за кралица./show.blitz.bg

 

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР