Фолк звездата Деси Слава най-после даде отговор на въпроса дали

...
Фолк звездата Деси Слава най-после даде отговор на въпроса дали
Коментари Харесай

Деси Слава проговори за раздялата с Благой

Фолк звездата Деси Слава най-сетне даде отговор на въпроса дали е разграничена с бащата на втория си наследник - Благой Найденов. Певицата не отхвърли любовния си провал и завоалирано изясни, че има нова тръпка в живота и на двамата. "Ще отговоря забавно на това дали сме дружно с Благой. Заедно или не, по-важното е че сме щастливи ", отсече тя в "Преди обед ".

Блондинката описа и за раздялата си с "Пайнер " по-рано тази година. "Това е втората ни разлъка, само че този път не останах сама и съм част от по-малка компания. Имах доста мощна потребност от смяна, макар че с "Пайнер " работех сносно. Но взех решение, че желая да съм на място, където ще ми обръщат повече внимание и няма да има прекалено много реализатори. Смея да кажа, че по този начин съм по-щастлива ", разяснява Деси.



Гласовитата изпълнителка показа, че е почнала да учи стопанска система на туризма във Висшето учебно заведение по агробизнес в Пловдив. Определя избора си като съзнателен и целеустремен. "Реших да намеря време да имам още едно обучение. Това беше фантазия на моите баба и дядо - да съм вишистка. В днешното динамично време, човек не знае по кое време ще му потрябва една такава тапия. Не желаех да изучавам още веднъж музика, само че не че няма какво да науча, а тъй като не се виждам като учител по пеене.



Фолк звездата не счита да почива това лято, а да работи. "Толкова дълго време почивахме в изискванията на пандемията, че в този момент ме чака едно работно лято ", безапелационна е тя. Деси Слава не скри, че изпитва виновност от това, че не е била постоянно до огромния си наследник Майки, само че пък е извънредно горда от неговото отношение и държание в живота. "Стана един млад, образован мъж. Където и да отида, хората които са имали контакт с него не пропущат да го похвалят - какъв брой е добър и привлекателен. Направо се разтопявам! ", прочувствено призна звездата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР