Фолк звездата Деси Слава, която преди няколко месеца съобщи, че

...
Фолк звездата Деси Слава, която преди няколко месеца съобщи, че
Коментари Харесай

След Пайнер Деси Слава скочи от трън та на глог

Фолк звездата Деси Слава, която преди няколко месеца заяви, че се разделя за повторно с "Пайнер " е взела много необичайно решение за кариерата си, разясняват в чалга средите. Оказва се, че тя напуща най-голямата българска музикална компания, с цел да отиде в много по-скромната "Хит Мюзик " зад която стои македонския композитор Йорданчо Василовски-Оцко.

Същият, който в миналото се водеше хитмейкър в "Пайнер " бе изпъден от компанията откакто забърка певицата Гергана в политически скандал. Песента, която й продаде "Твоите думи " се оказа взаимствана от най-известната палестинска ария отдадена на съпротивата против Израел. Става въпрос за парче написано от Шадиа Мансур – палестинска хип-хоп звезда.

"Направо скочи от бодил та на глог. Какво й беше в Пайнер, че не съумя да се задържи там?! ", разясняват някои от почитателите на русокоската, визирайки че при Митко Димитров певиците са финансово ощетени поради големия %, който им прибира. В същото време от лагера на Оцко побързаха да се бележит с трофея си, видя HotNews. "Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп-фолк, тя е една от най-обичаните и известни български изпълнителки.. тя е Деси Слава. С огромното наслаждение Ви оповестяваме, че нашият звезден тим се усилва с още една блестящо грееща звезда. Деси Слава се причисли към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, споделяме ѝ “Добре дошла” с огромно наслаждение, а на Вас можем да кажем единствено, че изненадите занапред предстоят! ", написаха от лейбъла, чийто най-големи имена са настоящия Меди и Лорена.

Дълги години Деси Слава и някогашният й продуцент Митко Димитров-Пайнера бяха в много обтегнати връзки, откакто гласовитата русокоска си потегли от компанията му за първи път. Не е загадка, че точно тя е една от най-непрежалимите изпълнителки, които загуби в каталога си. При това драмата разтресе компанията му цели два пъти. От лагера на димитровградската империя пък протриват ръце за решението й с днешна дата: "Смени кон за кокошка! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР