Фолк звездата Андреа откри летния сезон. Певицата се похвали с

...
Фолк звездата Андреа откри летния сезон. Певицата се похвали с
Коментари Харесай

Ето го дупето на Андреа! Певицата показа апетитни форми и се изфука с нов басейн

Фолк звездата Андреа откри летния сезон. Певицата се похвали с нов басейн и апетитни задни елементи, видя HotArena.

Тя показа кадър в обществените мрежи под, който написа „ Работя на новия си басейн “. Подробности за басейна не стават известни, нито какво тъкмо работи изпълнителката, или кой я снима. И надали има значение при типа на секси барабанчето на звездата. Няма по какъв начин да не видим, че Андреа е изваяла много добра фигура.

И различен път половинката на Кобрата е изпотявала почитателите си и развихряла фантазиите им с сходни фотоси. Коментарите и комплиментите под фотоса не закъсняха:

„ Късмет с работата “, „ Ти по празен басейн не можа ли да намериш “, „ Прекрасна си “, „ Андреа с неспокойствие чакаме нови планове! “, Красавица “, гласят единствено дребна част от тях.

Преди седмица Андреа снима нов видеоклип в екзотично Мароко. Тя не издава с кой е в дуетно осъществяване, само че показа, че новата x дуетна половинка е една от най-големите звезди на арабския свят. Русото прелъщение пее на британски и арабски „ Ти си моя Маракеш " и дава мощна поръчка за извънредно пресен шлагер в идния летен сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР